Warning: Undefined variable $cat_html in /data01/virt84144/domeenid/www.100autot.ee/htdocs/wp-content/themes/html5blank-stable/single.php on line 81
mai 27, 2020 Lisa kommentaar

Warning: Undefined variable $tag_html in /data01/virt84144/domeenid/www.100autot.ee/htdocs/wp-content/themes/html5blank-stable/single.php on line 98

Kui naine hakkab su tegemiste ja hobide vastu huvi tundma, siis saab seal tagajärjeks olla kaks asja – kas kõik lendab uppi või tuleb sellest hoopis midagi ägedat välja. Seekord õnneks asi hapuks ei läinud ning proua arvas, et võiks blogi väljanägemist kõvasti parandada. No, et silmad päris verd jooksma ei hakkaks seda lugedes… Kes veel mäletab, milline käkk ta enne oli, see ehk nõustub. Igatahes üks asi oli selge – uut disaini on kangesti vaja.

Ja siis see algas. Proua võttis selle kohe oma südameasjaks ning surfas mitu päeva internetis, otsides võimalikku parimat visuaalilahendust. Otsis ja lõpuks leidis. Idee oli nüüd olemas aga teostaja puudu. Kuigi ma ise töötan küll IT valdkonnas, siis igasuguse veebidisaini kohapealt olen paras käpard. Õnneks sattusime kokku ühe väga tegusa arendajaga, kes meid kenasti jutule võttis – senjoor Joel Liit. Ning tema ongi see, kes meie lennukad ideed veebiformaati kruttis ja kasutajasõbralikuks tegi. Sügav kummardus!

Aga sellega kogu pull veel ei piirdunud. Oli ju vaja ka häid pilte, mis sinna uue disaini juurde sobituksid. Ja olgem ausad, minu telefoniga tehtud pildid pole just olnud erilised šhedöövrid. Paar Inglise päritolu modelli olid maja ees olemas, vaja ainult ära kasida ja pildistama minna. Õnneks on mul sõprade ringkond lai ning leidub palju häid inimesi erinevate põnevate oskustega. Päris mitmed neist oskavad fotokaamerat käes hoida ja lisaks veel nendest imelisi pilte välja võluda. Ja üks neist, herr Martin Küngas (VisualTeam), võttis vaevaks ja pildistas mu modellid üles.

Tulemust on näha nii mõneski postituse kaanepildis, aga lisan pisut rohkem ka siia piilumiseks:

Igatahes minu suurimad tänuavaldused neile, tänu kellele see blogi sai silmale pisut parem:

Riina – idee ning väsimatu tagantsundimine

Joel Liit – veebiarendus

Martin Küngas – fantastilised pildid

Suurem osa blogi piltidest on tehtud sellise vahva aparaadiga…


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga