detsember 21, 2021 Lisa kommentaar
PROOVISÕIT: 2022 Bentley Continental GT Speed

Kes on aktiivsemalt mu 100auto Facebook’i kanalit jälginud, siis ehk ei jäänud märkamata ühe uhke Bentley Continental GT pildid. Mis värk siis selle autoga täpsemalt oli?

Novembri alguses sain huvitava telefonikõne, milles pakuti järgmise aasta lahtist Bentley mudelit testida. No loomulikult tahaks ju ühte Briti autotööstuse ikooni katsuda, seega polnud põhjust ära öelda. Aga sellise magusa pakkumise juures oli ka pisikene konks – nimelt oli vaja autost ka tutvustav video teha…

Paraku aga ei tea ma autodest suurt midagi ning lisaks kardan kaameraid. Aga no sõita uue Bentley’ga, mida lihtsurelikud (sealhulgas ma ise) ei jaksa mitte kunagi osta ning need, kes jaksaksid osta, ei saa seda veel teha. Tellimuse saab juba küll teele saata, aga kuna tegemist on 2022 aasta mudeliga, siis lihtsalt kätte veel ei saa.

Seega sain terveks päevaks oma valdusesse ainsa demo-auto, mis mööda Euroopat ringi vuras ning mida rikastele ja ilusatele näidati. Aga see Bentley Continental GT Speed oli äge! Isegi väga äge. Uskumatult raske oli seda peale mõnusat päeva tagasi viia.

Kuidas siis esimene saatejuhi rolli katsetus läks? Kui päris aus olla, siis polnudki endal päris piinlik vaadata. Aga saaks kindlasti paremini teha. Oma arvamuse võid kenasti kommentaaridesse jätta, kui vähegi raatsid klaviatuuri või telefoni ekraanil olevaid tähemärke kulutada.

Mina omalt poolt tänan Masinawärgi tiimi, kes selle võimaluse mulle üldse tekitas, Auto100, kes Bentley’d maale toob ja edukatele inimestele müüb ning lisaks Vihula Mõisa suurepärase koostöö eest!Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga