#17 Jaguar XJ '97 veebruar 17, 2020 Lisa kommentaar
#17

#17 : Jaguar XJ (x300) 3.2 1997a

Omamisperiood: 23.01.2020 – 14.02.2020

Endalegi pisut ootamatult on mul vaja taas uut autot otsima hakata. Kuigi ma polnud Jaguar XJ müüki pannud (plaanisin ju vähemalt kevadeni temaga sõita), siis ometigi sai ta möödunud reedel endale uue omaniku – ühe äärmiselt meeldiva naisterahva! Tegemist oli vähemalt minu arust väga ägeda sõbrapäeva kingiga (ise viisin oma pruudile karbi komme ja shampuse, mis selle kõrval tundus päris kahvatu…).

Nukralt vaatasin parklas, kuidas tumeroheline Briti kaunitar mind maha jättis, aga selline on elu… Vähemalt tean, et ta on heades kätes ning olen kindel, et kohtume veel ka edaspidi. Ilmselt ma polegi varasemalt ühegi teise autoga nii suures mahus parendusi ette võtnud- mööda iiBeid ja muid interneti avarusi erinevaid detaile taga ajanud ja ära vahetanud, keretööd, poleerimine-vahatamine ning ka korralikult tehnilist poolt järjele aidanud. Igatahes tore oli temaga ning tõenäoliselt on väärilist järglast raske leida.

Tühi tunne ja tühi parkimiskoht

Ei teagi, kas peaks nüüd pisut tuure maha tõmbama ja põhjalikumalt läbi mõtlema, mida ma järgmiseks tahaks. Samas parkimikoht on kuidagi tühi ja nukker… Nädalavahetusel olin juba üsna lähedal, et osta rongipilet Tartusse ja üks kõige halvema generatsiooni S-klassi Mersu üle vaadata (jah W220 – kõikide probleemide ema – kes tahab, see guugeldab), kuid müüja ei jätnud telefonivestluses masinast just kõige paremat muljet ning pilet jäi ostmata.

Seekord pikka juttu ei tee ja panen hoopis portsu pilte ilusast autost.

Kellel varasemad autoga seotud lood vahele jäänud, siis leiab need siit:


100autot ja FB



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga